WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

FestivalNeeds onderscheidt zich door een breed scala aan diensten aan te bieden die het verblijf op de camping en het festivalterrein voor bezoekers veraangenaamd.

Zo bieden wij onder andere: een volledige campingwinkel met kampeerspullen, persoonlijke verzorgingsspullen en recreatie items, een luchtbed opblaasservice en een telefoonoplaadpunt en verhuur van koelboxen. Naar wens kunnen wij ook informatie verstrekken over het festival alsmede het verstrekken van programmaboekjes e.d.

Voor een volledig overzicht van onze diensten kunt u hieronder terecht.

 • Campingwinkel

Van tenten tot slaapzakken, van luchtbedden tot verzorgingsproducten en recreatie. In combinatie met onze campingwinkel kunnen wij ook de volgende diensten aanbieden: 

 • Infobalie: onze medewerkers kunnen de festivalgangers van A tot Z de weg wijzen.
 • Opblaasservice: onze medewerkers blazen met veel plezier alle luchtbedden op. Snel en handig!
 • Telefoon Oplaadpunt: wie wordt er nou niet gek van die smartphone-batterij die wel heel snel leeg is? Gelukkig zorgen wij ervoor dat festivalgangers ook op hun favoriete festival niet zonder telefoon hoeven te zitten...
 • Voorverkoop Programma

Ons voorverkoop programma biedt bezoekers de mogelijkheid om hun campingspullen voorafgaand aan het festival te bestellen. De producten kunnen vervolgens op de camping zelf afgehaald worden. Dit concept heeft zich al bewezen in het buitenland. Alle producten kunnen bedrukt worden met uw logo. Eventuele specifieke festivalitems kunnen ook via onze webshop verkocht worden. Dit alles levert een aantal interessante voordelen op:

 • kortere wachtrijen bij bagage controle aan de ingang
 • er is minder vervoer nodig om alles en iedereen op het festival te krijgen
 • mogelijkheden voor promotie van festival d.m.v. bedrukking van artikelen
 • zelf samen te stellen pakketten zowel door bezoeker als organisatie
 • Apotheek - 'De kleinste apotheek van Nederland'

FestivalNeeds presenteert 'de kleinste apotheek van Nederland'. Wij bieden sinds 2014 een heuse apotheek aan. 

Sinds kort biedt FestivalNeeds een heuse festival-apotheek aan. In de lente van 2013 zijn wij een pilot te gestart voor een dergelijke apotheek en dit bleek een zodanig groot succes dat wij besloten hebben om de festival-apotheek standaard als service aan te bieden voor festivals. De festival-apotheek is een speciaal voor uw festival ingerichte apotheek met alle niet-spoedeisende hulp: wij bieden een grote diversiteit in crèmes, medicijnen, zalfjes en persoonlijke verzorging aan en wij voorzien bezoekers van medische informatie. Onze festival-apotheek is ook voor uw evenement onmisbaar. Hopelijk tot ziens op uw festival!

 • Camping Catering

Onze camping catering kan een uitgebreid assortiment aan eten en drinken leveren zodat het campingbezoekers aan niets ontbreekt. Wij serveren ontbijt, lunch en avondeten.

 • Lazy Man's Solution

Met onze Lazy Man’s Solution bieden wij bezoekers de gelegenheid om aan te komen op de camping bij een opgezette tent. Dit is niet alleen erg handig voor de bezoekers, maar tevens gemakkelijk voor de organisatie aangezien de opgezette tenten niet meer gecontroleerd hoeven te worden. Zo voorkomt u lange wachtrijen en weet u zeker dat de tenten gestructureerd zijn geplaatst.

 • Mikro Konfetti

De grote rage van 2013: holi poeder. Maar dan wel gefilterd op fijnstof, van 100% natuurlijk materiaal, niet-explosief, water oplosbaar, vuurbestendig, makkelijk uitwasbaar en natuurlijk volledig gecertificeerd voor de Europese en Nederlandse markt. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@festivalneeds.com.