Mikro Konfetti

GEEF KLEUR AAN UW EVENEMENT

Wat is Mikro Konfetti?

Het is al een tijdje de grote rage in het buitenland: Mikro Konfetti verfpoeder. Het verfpoeder, dat traditioneel door de Hindu’s in India en Nepal wordt gebruikt bij het jaarlijkse lente-festival (ook wel het “festival der kleuren”), is sinds enkele jaren ook overgekomen naar Europa.

Niet alleen grote festivals in het buitenland, maar ook reclames, business events en product launches maken tegenwoordig gebruik van Mikro Konfetti. Het idee is simpel: festivalgangers hebben allemaal zakjes Mikro Konfetti verfpoeder en gooien dat in de lucht en naar elkaar toe, verven hun gezicht en kleuren hun lichaam. Een waar visueel spektakel ontstaat met een fantastisch kleurenpalet als gevolg.

Hoe kunnen wij uw bezoekersbeleving verbeteren?

Natuurlijk spreekt het voor zich dat Mikro Konfetti ook onmisbaar is op uw evenement.

Het goede nieuws? Wij kunnen u daarbij helpen.

Met precieze voorbereiding, oog voor detail en een zeer ruime ervaring kunnen wij Mikro Konfetti poeder aanbieden in de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Het poeder dat op de huidige markt verkrijgbaar is (vaak holi poeder genoemd), wordt meestal geïmporteerd uit landen als India en Nepal. Dit holi poeder is vaak gemaakt van talkpoeder of andere vergelijkbare stoffen en het inademen van dit poeder is vaak erg schadelijk voor de longen en luchtwegen. Tevens bevat holi poeder vaak verschillende E-nummers en een toenemend aantal mensen heeft een intolerantie tegen bepaalde kleurstoffen (zoals E102: tartrazine) en conserveermiddelen die in holi poeder zijn verwerkt.

Gelukkig heeft FestivalNeeds de oplossing hiervoor: Mikro Konfetti.

Het afgelopen jaar hebben onze producenten zich bezig gehouden met het ontwikkelen van holi poeder door gebruik van puur natuurlijke materialen en dit poeder te filteren op fijnstof. Hierdoor is het poeder niet langer schadelijk voor de gezondheid. Maar er zijn nog meer voordelen te noemen voor Mikro Konfetti: ons poeder is ook biologisch afbreekbaar, water oplosbaar, makkelijk uitwasbaar, vuurbestendig, niet-explosief en volledig gecertificeerd volgens Europese en Nederlandse wetgeving.

Mikro Konfetti is dus een kwalitatief zeer hoogwaardig product en om het verschil met holi poeder zichtbaar te maken hebben wij dus gekozen voor een andere merknaam.

Mikro Konfetti – de K is voor Kwaliteit