Weet je nog? De tijd voor FestivalNeeds? De tijd dat je bepakt en bezakt met je tentje, slaapzak, luchtbed en rugzak naar je festival reisde? Gelukkig is dat verleden tijd!

Online bestellen en... ophalen op de festivalcamping? Of zelfs een tentje huren en je nergens zorgen over maken? Makkelijker kan niet!

Wat een fantastische jaren waren dit tot nu toe!! Op kleine festivals begonnen en nu biedt FestivalNeeds haar diensten inmiddels aan op vele grote festival in binnen en buitenland bekend. Zonder jou was Festivalneeds nergens!! (voor nodig).

1 plek voor al je festivalcamping benodigdheden, dat is het doel. Steeds meer bezoekers van festivals weten ons te vinden en van onze diensten gebruik te maken. Onze diensten zijn er op gericht om het verblijf op de camping net iets aangenamer te maken. Of je nou een lek luchtbed hebt of een lege telefoon, een kop als een emmer of schrale lippen, FestivalNeeds biedt alles om deze kleine ongemakken te verhelpen.

Houd onze social media in de gaten voor kortings- en winacties!!!

We zijn continu aan het werk om onze diensten beschikbaar te maken op nog meer festivals, dus laat het ons weten als je wilt dat we ook op jouw favoriete festival moeten staan! Voor een lijst met festivals die we al keihard ownen, klik hier.